Bufet jurídic Elías & Asociados

El bufet jurídic Elías & Asociados resta assessorament jurídic en totes les àrees del Dret, on al llarg d’aquests anys, ha acompanyat a nombroses empreses en el desenvolupament de les seves activitats.

El despatx està organitzat en àrees pràctiques integrades per advocats l’activitat es desenvolupa en un sector econòmic. D’aquesta manera, i sense detriment de la seva formació jurídica general, els nostres advocats estan en contacte ple amb el dret aplicable en cada àmbit.

Extra Software

Extra Software és pionera a Espanya amb més de 20 anys en el mercat de les Tecnologies de la Informació, líder en solucions de desenvolupament de gestió empresarial per a empreses i administracions públiques, abastant des del programari als serveis de consultoria, tècnics i de formació.

Les Solucions Gextor de gestió empresarial estan avalades per la confiança de més de 11.000 usuaris a tot el territori espanyol.

COVENT ASSESSORS

Bufet especialista en matèria LABORAL i de RRHH des de fa més de 30 anys amb una gran especialització en la matèria i un ampli equip de professionals integral que permet donar la cobertura als temes més controvertits de la matèria.
Nòmines, contractes, liquidacions, EROS… són el dia a dia del bufet.

Artecsoft Developing Solutions

Artecsoft, fundada l’any 1999, porta més de 13 anys oferint serveis informàtics i solucions TIC a professionals i empreses. Especialitzats en el desenvolupament de software a mida de tipus ofimàtic, industrial i web, també ofereix serveis d’Internet, com per exemple: allotjament web, data center, registre de dominis, community management o servei SEO/SEM. 

L’empresa també s’ha consolitdat en el mercat gràcies a una inversió constant en I+D+i, portant a terme projectes pioners com xarxes socials o aplicacions mòbils.